Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Рішення №30-2/VIII «Про районну Програму фінансової підтримки Громадської організації «Криворізька районна об’єднана організація ветеранів України» на 2021 рік»

Кількість переглядів: 431
Скликання: VIII скликання
Сесія: II сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 09.06.2021
Номер документу: 30-2/VIII
Назва документу: Про районну Програму фінансової підтримки Громадської організації «Криворізька районна об’єднана організація ветеранів України» на 2021 рік
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.02 МБ)
  2. Програма (Додаток) (0.07 МБ)

РІШЕННЯ

Про районну Програму фінансової підтримки Громадської організації
«Криворізька районна об’єднана організація ветеранів України» на 2021 рік

 

Керуючись п. 16 ч. 1 ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 20 Закону України «Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту», відповідно до ст. 91 Бюджетного кодексу України, на виконання Указу Президента України «Про додаткові заходи щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції» від 18.03.2015 р. №150/2015, постанови КМУ від 14.02.2018р. №156 «Деякі питання надання фінансової підтримки громадським об’єднанням ветеранів»,  враховуючи подання голови районної ради та висновки постійних комісій районної з питань охорони здоров’я, дитинства та материнства, ветеранів, інвалідів та дітей війни і  з питань соціально-економічного розвитку району, бюджету та фінансів, районна рада вирішила:

 

  1. Затвердити  районну Програму фінансової підтримки Громадської організації «Криворізька районна об’єднана організація ветеранів України» на 2021 рік (додається).
  2. Доручити Фінансовому управлінню Криворізької районної державної адміністрації (Горб) забезпечити фінансування витрат з районного бюджету в сумі 1250000,00грн. відповідно до умов Програми.
  3. Виконавчому апарату Криворізької районної ради Дніпропетровської області  доручити координацію роботи за виконанням Програми.
  4.  Контроль за виконанням Програми покласти на постійну комісію районної  ради з питань охорони здоров’я, дитинства та материнства, ветеранів, інвалідів та дітей війни (Мурашко).

 

Голова районної ради                                                           Віктор МУДРИЙ

 

м. Кривий Ріг
від  09.06.2020 р.
№ 30- 2/VIIІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень