Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Рішення №32-2/VIII «Про Комплексну програму фінансової та матеріально-технічної підтримки правоохоронних органів і Збройних Сил України у Криворізькому районі на 2021 рік»

Кількість переглядів: 323
Скликання: VIII скликання
Сесія: II сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 09.06.2021
Номер документу: 32-2/VIII
Назва документу: Про Комплексну програму фінансової та матеріально-технічної підтримки правоохоронних органів і Збройних Сил України у Криворізькому районі на 2021 рік
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.02 МБ)
  2. Програма (Додаток) (0.08 МБ)

РІШЕННЯ

Про Комплексну програму фінансової та матеріально-технічної
підтримки правоохоронних органів і Збройних Сил України у Криворізькому районі на 2021 рік

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Національну поліцію», «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону», указів Президента України від 19.07.2005 № 1119/2005 «Про заходи щодо забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності», від 15.12.2006 № 1087/2006, «Про заходи щодо зміцнення правопорядку і посилення взаємодії місцевих органів виконавчої влади та правоохоронних органів», від 11 лютого 2016 року №44/2016 "Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України", постанови Кабінету Міністрів України від 20.12.2000 № 1872 «Про затвердження Типового статуту громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, описів зразків бланка посвідчення і нарукавної пов'язки члена такого формування",  враховуючи подання голови районної ради та висновки постійних комісій районної питань законності, регламенту та депутатської етики, діяльності рад та розвитку місцевого самоврядування, зв’язків з об’єднаннями громадян і засобами масової інформації і  з питань соціально-економічного розвитку району, бюджету та фінансів, районна рада вирішила:

1. Затвердити  районну Комплексну програму фінансової та матеріально-технічної підтримки правоохоронних органів і Збройних Сил України у Криворізькому районі на 2021 рік (додається).

2. Доручити Фінансовому управлінню Криворізької районної державної адміністрації (Горб) забезпечити фінансування витрат з районного бюджету в сумі 1700000,00грн. відповідно до умов Програми.

3. Виконавчому апарату Криворізької районної ради Дніпропетровської області доручити координацію роботи за виконанням Програми.

4. Контроль за виконанням Програми покласти на постійну комісію районної  ради з питань соціально-економічного розвитку району, бюджету та фінансів (Бєліков).

 

Голова районної ради                                                                      Віктор МУДРИЙ

 

м. Кривий Ріг
від  09.06.2020 р.
№ 32- 2/VIIІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень