Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Рішення №35-2/VIII «Про затвердження Програми впровадження державної політики органами влади у Криворізькому районі на 2021 рік»

Кількість переглядів: 248
Скликання: VIII скликання
Сесія: II сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 09.06.2021
Номер документу: 35-2/VIII
Назва документу: Про затвердження Програми впровадження державної політики органами влади у Криворізькому районі на 2021 рік
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.02 МБ)
  2. Програма (Додаток) (0.08 МБ)

РІШЕННЯ

Про затвердження Програми впровадження державної політики
органами влади у Криворізькому районі на 2021 рік

 

Керуючись Законом  України «Про місцеве самоврядування в України», Бюджетним Кодексом України, Законом України «Про Державний бюджет України на 2021 рік», з метою поетапної побудови нової управлінської моделі та створення оптимальної, ефективної і стабільної системи органів влади в сучасних умовах, враховуючи подання голови районної ради та висновки постійної комісій районної ради з питань соціально – економічного розвитку району, бюджету і фінансів, районна рада культури  районна рада вирішила:

 

1. Затвердити Програму впровадження державної політики органами  влади  у Криворізькому районі Дніпропетровської області на 2021 рік (далі – Програма), із загальним обсягом  фінансування 3500000,0 (три мільйона п’ятсот тисяч гривень 00 коп.), згідно з додатком.

2. Фінансовому управлінню Криворізької районної державної адміністрації забезпечити фінансування витрат з районного бюджету в сумі 3500000,0 (три мільйона п’ятсот тисяч гривень 00 коп.) на реалізацію заходів  Програми згідно з додатком .

3. Контроль за виконанням цього рішення доручити постійній комісії районної ради з питань соціально - економічного розвитку району, бюджету і фінансів .

 

Голова районної ради                                                                  Віктор МУДРИЙ

м. Кривий Ріг
від 09.06.2021р.
№ 35- 2/VIIІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень