Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Рішення №50-2/VIII «Про намір передачі в оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Криворізького району без проведення аукціону Державній міграційній службі України за адресою: м. Кривий Ріг, вул.Кобилянського,152»

Кількість переглядів: 239
Скликання: VIII скликання
Сесія: II сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 09.06.2021
Номер документу: 50-2/VIII
Назва документу: Про намір передачі в оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Криворізького району без проведення аукціону Державній міграційній службі України за адресою: м. Кривий Ріг, вул.Кобилянського,152
Прикріплені файли:
  1. Рішення з додатком (0.07 МБ)

РІШЕННЯ
Про намір передачі в оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ міст Криворізького району без проведення аукціону  Державній міграційній службі України за адресою
 м. Кривий Ріг вулиця Кобилянського б. 152

 

          Відповідно до  ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», постанов Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна» та від 12.08.2020 № 820 «Про затвердження примірних договорів оренди державного майна», наказу Фонду державного майна України від 13.05.2019 № 452 «Про внесення змін до Типових договорів оренди», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29.05.2019 за № 562/33533, враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства  і з питань соціально-економічного розвитку району, бюджету та фінансів, районна рада вирішила:

1. Передати в оренду без проведення аукціону об’єкт комунальної власності, частину приміщення адміністративної будівлі загальною площею 64,4 м2 за адресою вулиця Кобилянського, б. 152, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область для розміщення  територіального підрозділу Державної міграційної служби України.

2. Визначити умови оренди об’єкта нерухомого майна комунальної власності, згідно з додатком.

3. Здійснити дії по передачі в оренду даного майна та забезпечити оприлюднення оголошення про передачу в оренду та умови оренди електронній системі згідно з діючим законодавством України.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства (Міленін).

 

Голова  районної ради                                               Віктор МУДРИЙ

 

м. Кривий Ріг
09.06.2021 р.
№ 50- 2/VІІІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень