Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Рішення №55-3/VIIІ «Про внесення змін до рішення районної ради № 5 - І/VIII від 15.12.2020 р. «Про початок припинення шляхом реорганізації Апостолівської районної ради, Софіївської районної ради, Широківської районної ради в результаті приєднання до Криворізької районної ради Дніпропетровської області»»

Кількість переглядів: 220
Скликання: VIII скликання
Сесія: III сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 30.09.2021
Номер документу: 55-3/VIIІ
Назва документу: Про внесення змін до рішення районної ради № 5 - І/VIII від 15.12.2020 р. «Про початок припинення шляхом реорганізації Апостолівської районної ради, Софіївської районної ради, Широківської районної ради в результаті приєднання до Криворізької районної ради Дніпропетровської області»
Прикріплені файли:
  1. Рішення (без персональних даних) (0.02 МБ)

РІШЕННЯ
Про внесення змін до рішення районної ради № 5 - І/VIII від 15.12.2020 р. «Про початок припинення шляхом  реорганізації Апостолівської районної ради, Софіївської районної ради, Широківської районної ради в результаті приєднання до Криворізької районної ради Дніпропетровської області»

 

Керуючись ст. 43, 59, п. 6-2 Розділу 5 «Прикінцеві і перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 104, 105, 107 Цивільного кодексу України, ст. 4, 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», ст. 2 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», ч. 4 ст. 31 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», Порядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 р. № 419, Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 р. № 879, Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015  р. № 1000/5, на підставі рішення Криворізької районної ради Дніпропетровської області від 08.12.2020 р. № 1-I/VIII «Про визнання повноважень депутатів Криворізької районної ради VIII скликання» з метою підвищення ефективності виконання завдань, функцій, повноважень та обсягу робіт, покладених на районну раду, враховуючи подання голови районної ради, пропозиції постійної комісії районної ради з питань законності, регламенту та депутатської етики, діяльності рад  та розвитку місцевого самоврядування, зав’язків з об’єднаннями громадян і засобами масової інформації, районна рада вирішила:

 

1. Внести зміни до рішення районної ради № 5 - І/VIII від 15.12.2020 р. «Про початок припинення шляхом  реорганізації Апостолівської районної ради, Софіївської районної ради, Широківської районної ради в результаті приєднання до Криворізької районної ради Дніпропетровської області» , а саме:

Викласти п. 3 у новій редакції «Утворити Комісію з припинення шляхом реорганізації Апостолівської районної ради, Софіївської районної ради, Широківської районної ради у складі:

1) Голова комісії: Манелюк Дмитро Валентинович (ІПН ХХХХХХХХХХ) – депутат Криворізької районної ради Дніпропетровської області

2) Заступник голови комісії: Богданова Тетяна Василівна

(ІПН ХХХХХХХХХХ) – начальник відділу з питань фінансового та правового забезпечення діяльності районної ради – головний бухгалтер

3) Секретар комісії: Чорна Оксана Русланівна (ІПН ХХХХХХХХХХ) – керуюча справами виконавчого апарату районної ради

4) Член комісії: Міленін Віктор Валерійович (ІПН ХХХХХХХХХХ) – голова постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства (за згодою)

5) Член комісії: Бєліков Костянтин Аркадійович   (ІПН ХХХХХХХХХХ) – голова постійної комісії районної ради з питань з питань соціально-економічного розвитку району, бюджету та фінансів (за згодою)

Надати голові Комісії з реорганізації Апостолівської районної ради, Софіївської районної ради, Широківської районної ради право підпису фінансових та звітних документів, що пов’язані із діяльністю та виконанням бюджетів районних рад, що реорганізуються, а також право виступати від імені районних рад, що реорганізуються, в судах загальної юрисдикції з правом підпису документів.»

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності, регламенту та депутатської етики, діяльності рад та розвитку місцевого самоврядування, зв’язків з об’єднаннями громадян і засобами масової інформації (Подоплєлова).

 

Голова районної ради                                                  Віктор МУДРИЙ

 

 

м. Кривий Ріг
від 23 вересня 2021 р.
№ 55 - 3/VIIІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень