Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Розпорядження голови №39/0/3-21 «Про скликання 3 сесії районної ради VІІІ скликання»

Кількість переглядів: 441
Скликання: VIII скликання
Сесія: міжсесійний період
Тип документу: Розпорядження голови
Дата: 07.09.2021
Номер документу: 39/0/3-21
Назва документу: Про скликання 3 сесії районної ради VІІІ скликання
Прикріплені файли:

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ  РАЙОННОЇ  РАДИ

Про скликання 3ої сесії районної ради VІІІ скликання
 

                Керуючись статтями 46, 55  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до п. 15.1  Регламенту Криворізької районної ради, ЗОБОВЯЗУЮ:

  1. Скликати третю  сесію районної ради VІІІ скликання.

Дата пленарного засідання : 30 вересня  2021 року.

Час відкриття пленарного засідання: 10 год. 00 хв.

Адреса: м. Кривий Ріг, вул. Кобилянського, буд. 152, сесійна зала районної ради. У межах сесії провести засідання постійних комісій.

2. На чергу денну третьої сесії  районної ради VІІІ скликання винести питання:

  • Про інформацію подо стану законності, заходи щодо її зміцнення та результатів діяльності Криворізької південної окружної прокуратури, у тому числі Широківського відділу окружної прокуратури ,за 6 місяців 2021 року.
  • Про перспективний план роботи Криворізької районної ради Дніпропетровської області VІІІ скликання на 2021 рік.
  • Про затвердження Положення про помічника – консультанта депутата Криворізької районної ради Дніпропетровської області VІІІ скликання.
  • Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посад керівників комунальних підприємств.
  • Про внесення змін до рішення районної ради від 15.12.2021 № 5-1/VІІІ «Про початок припинення шляхом реорганізації Апостолівської районної ради, Софіївської районної ради, Широківської районної ради в результаті приєднання до Криворізької районної ради Дніпропетровської області».
  • Про внесення змін до рішення районної  ради від 24.12.2020 №8-1/ VІІІ «Про затвердження структури та чисельності виконавчого апарату Криворізької районної ради VІІІ скликання.
  • Про погодження надання спеціального дозволу на користування надрами, з метою геологічного вивчення Березнеговатської ділянки.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж селища Девладове Девладіївської сільської ради Софіївського району Дніпропетровської області.
  • Про внесення змін до рішення районної ради від 09.06.2021 № 46- 1/VIII « Про затвердження переліків першого та другого типів об’єктів оренди комунального майна».
  • Про намір передачі в оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Криворізького району без  проведення аукціону за адресою: м. Кривий Ріг, майдан Вознесенський, б. 7в.
  • Про намір передачі в оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Криворізького району без проведення аукціону за адресою: м. Кривий Ріг, вул.Кобилянського,152.                                         
  • Про затвердження окремих розпоряджень голови районної ради, прийнятих у міжсесійний період.
  • Різне. Про підсумки виконання районного бюджету за 6 місяців 2021 року

3. Рекомендувати головам постійних комісій провести у приміщенні районної ради (вул. Кобилянського, 152) засідання постійних   комісій  районної ради.

4. Виконавчому апарату районної ради:

  • оприлюднити дане розпорядження  на офіційному веб-сайті Криворізької районної ради (посилання на сайт  https://krr.gov.ua/docs/)  та на офіційному стенді Криворізької районної ради (м. Кривий Ріг, вул. Кобилянського, 152, другий поверх)
  • довести до відома громади Криворізького району та депутатів районної ради проєкти рішень шляхом оприлюднення на офіційному веб-сайті Криворізької районної ради (посилання на перелік проєктів рішень:  https://krr.gov.ua/docs/);
  • повідомити депутатів районної ради, доповідачів за проєктами рішень та місцеві засоби масової інформації про місце, дату та час проведення пленарного засідання;
  • вчинити відповідні дії, визначені регламентом, в частині забезпечення проведення пленарного засідання.

5. Контроль та координацію роботи щодо виконання цього розпорядження залишаю за собою.

        

Голова районної ради                             Віктор  МУДРИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень