Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Розпорядження голови №Р-44/0/3-21 «Про внесення змін до розпорядження голови районної ради  від 10.10.2021 №Р- 43/0/3-21  «Про скликання 4-ої сесії районної ради VІІІ скликання»»

Кількість переглядів: 252
Скликання: VIII скликання
Сесія: міжсесійний період
Тип документу: Розпорядження голови
Дата: 27.10.2021
Номер документу: Р-44/0/3-21
Назва документу: Про внесення змін до розпорядження голови районної ради  від 10.10.2021 №Р- 43/0/3-21  «Про скликання 4-ої сесії районної ради VІІІ скликання»
Прикріплені файли:

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

ГОЛОВИ  РАЙОННОЇ  РАДИ

Про внесення змін до розпорядження голови районної ради 
від 10.10.2021 №Р- 43/0/3-21  «Про скликання
4-ої сесії районної ради VІІІ скликання»

 

           

 Керуючись ч.4 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Регламенту Криворізької районної ради:

 Внести зміни до розпорядження голови районної ради від 10.10.2021 № Р- 43/0/3-21  «Про скликання 4-ої сесії районної ради VІІІ скликання», виклавши його в новій редакції:

«1. З метою розгляду невідкладних проєктів рішень ,скликати  четверту сесію районної ради VІІІ скликання  03 листопада 2021 року о 10.00 в сесійній залі районної ради. У межах сесії провести засідання постійних комісій.

2. На чергу денну четвертої сесії районної ради VІІІ скликання винести питання:

-   Про інформацію щодо стану законності, заходи щодо її зміцнення які вживаються Криворізькою східною окружною прокуратурою;

-  Про втрату чинності деяких рішень Криворізької районної ради;

 -  Про скасування рішення Криворізької районної ради  Дніпропетровської області;

- Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Криворізького району на 2021 рік;

- Про затвердження Програми впровадження державної політики органами влади у Криворізькому районі Дніпропетровської області на 2021 рік;

- Про внесення змін та виділення коштів на Програму створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у Криворізькому районі до 2022 року, затвердженої рішенням районної ради від 29.05.2019 року № 522-XXI/VII;

- Про перерахування залишків коштів загального фонду (суб`єкт подання проекту рішення голова Криворізької РДА);

- Про внесення змін до рішення районної ради від 24.12.2020 №6-1/VІІІ «Про районний бюджет на 2021 рік» (суб`єкт подання проекту рішення голова Криворізької РДА);

- Про намір передачі в оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Криворізького району Криворізькій районній державній адміністрації Дніпропетровської області без проведення аукціону приміщення розташованого за адресою: м. Кривий Ріг, вул.Кобилянського,152.

3. Провести пленарне засідання четвертої сесії районної ради VІІІ скликання 03 листопада 2021  року о 10.00. (сесійна зала районної ради: м. Кривий Ріг, вул. Кобилянського, 152).

4. Рекомендувати головам постійних комісій провести у приміщенні районної ради (вул. Кобилянського, 152) засідання постійних   комісій  районної ради.

5. Виконавчому апарату районної ради:

- оприлюднити дане розпорядження  на офіційному веб-сайті Криворізької районної ради (посилання на сайт  http:// https://krr.gov.ua/docs/)  та на офіційному стенді Криворізької районної ради (м. Кривий Ріг, вул. Кобилянського, 152, другий поверх)

- довести до відома громади Криворізького району та депутатів районної ради проєкти рішень шляхом оприлюднення на офіційному веб-сайті Криворізької районної ради (посилання на перелік проєктів рішень:  http:// https://krr.gov.ua/docs/);

- повідомити депутатів районної ради, доповідачів за проєктами рішень та місцеві засоби масової інформації про місце, дату та час проведення пленарного засідання;

- вчинити відповідні дії, визначені регламентом, в частині забезпечення проведення пленарного засідання.

6. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на керуючу справами виконавчого апарату районної ради Чорну О.Р., контроль  залишаю за собою».

 

Голова районної ради                                        Віктор МУДРИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень