Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Рішення №61-4/VIIІ «Про затвердження Програми впровадження державної політики органами влади у Криворізькому районі Дніпропетровської області на 2021 рік»

Кількість переглядів: 195
Скликання: VIII скликання
Сесія: IV сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 03.11.2021
Номер документу: 61-4/VIIІ
Назва документу: Про затвердження Програми впровадження державної політики органами влади у Криворізькому районі Дніпропетровської області на 2021 рік
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.04 МБ)
  2. Програма (0.08 МБ)

РІШЕННЯ
Про затвердження Програми впровадження державної політики органами  влади
у Криворізькому районі Дніпропетровської області на 2021 рік 

 

Керуючись Законом  України «Про місцеве самоврядування в України», Бюджетним Кодексом України, Законом України «Про Державний бюджет України на 2021 рік»,  з метою поетапної побудови нової управлінської моделі та створення оптимальної, ефективної і стабільної системи органів влади в сучасних умовах, враховуючи висновки постійної комісій районної ради з питань соціально – економічного розвитку району, бюджету і фінансів , районна рада вирішила:

1.    Затвердити Програму впровадження державної політики органами  влади  у Криворізькому районі Дніпропетровської області на 2021 рік  (далі – Програма), із загальним обсягом  фінансування 3300000,0 (три мільйона триста тисяч гривень 00 коп.), згідно з додатком.
           2. Фінансовому управлінню Криворізької районної державної адміністрації забезпечити фінансування витрат з районного бюджету в сумі 3300000,0 (три мільйона триста тисяч гривень 00 коп.) на реалізацію заходів  Програми згідно з додатком .
            3. Контроль за виконанням цього рішення доручити постійній комісії районної ради з питань соціально - економічного розвитку району, бюджету і фінансів (Бєліков) . 


Голова районної ради                                                                  Віктор МУДРИЙ


м. Кривий Ріг
03 листопада 2021 р.
№ 61-4/VІІІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень