Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Проєкт рішення №- «Про внесення змін до Програми соціально – економічного та культурного розвитку Криворізького району на 2021 рік»

Кількість переглядів: 194
Скликання: VIII скликання
Сесія: V сесія
Тип документу: Проєкт рішення
Дата: 16.12.2021
Номер документу: -
Назва документу: Про внесення змін до Програми соціально – економічного та культурного розвитку Криворізького району на 2021 рік
Прикріплені файли:
  1. Рішення з додатками (0.03 МБ)

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про внесення змін до Програми соціально – економічного та культурного розвитку Криворізького району на 2021 рік

 

Керуючись Законом  України «Про місцеве самоврядування в України», Бюджетним Кодексом України, Законом України «Про Державний бюджет України на 2021 рік»,  розглянувши клопотання Криворізької районної державної адміністрації від __.12.2021 року вих. № ________, з метою вирішення питань економічного, соціального , культурного розвитку у районі та надання фінансової підтримки органам місцевого самоврядування, військовим частинам Збройних Сил України,  районна рада 
вирішила:
1. Внести зміни до Програми соціально – економічного та культурного розвитку Криворізького району на 2021 рік та викласти її у новій редакції згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню Криворізької районної державної адміністрації (Горб) забезпечити фінансування витрат з районного бюджету в сумі 68 881 грн (шістдесят вісім тисяч вісімсот вісімдесят одна гривня 00 коп.) на реалізацію заходів  цієї Програми згідно з додатком.
3. Контроль за виконанням цього рішення доручити постійній комісії районної ради з питань соціально - економічного розвитку району, бюджету і фінансів (Бєліков). 

Голова районної ради                                                                  Віктор МУДРИЙ

м. Кривий Ріг
21.12.2021 року
№ проєкт - 5VІІІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень