Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Рішення №113-5/VIIІ «Про затвердження Положення про порядок призначення на посади та звільнення з посад керівників комунальних підприємства та закладів, Положення про проведення конкурсу на зайняття посад керівників комунальних підприємств та закладів та форми контракту з керівниками комунальних підприємств та закладів, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Криворізького району»

Кількість переглядів: 331
Скликання: VIII скликання
Сесія: V сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 05.04.2023
Номер документу: 113-5/VIIІ
Назва документу: Про затвердження Положення про порядок призначення на посади та звільнення з посад керівників комунальних підприємства та закладів, Положення про проведення конкурсу на зайняття посад керівників комунальних підприємств та закладів та форми контракту з керівниками комунальних підприємств та закладів, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Криворізького району
Прикріплені файли:
  1. Додаток 1 (0.05 МБ)
  2. Додаток 2 (0.05 МБ)
  3. Додаток 3 (0.07 МБ)
  4. Додаток 4 (0.05 МБ)

РІШЕННЯ

Про затвердження Положення про порядок призначення на посади та звільнення з посад керівників комунальних підприємства та закладів, Положення про проведення конкурсу на зайняття посад керівників комунальних підприємств та закладів та форми контракту з керівниками комунальних підприємств та закладів, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Криворізького району

 

  Відповідно до Конституції УкраїниЗакону України «Про місцеве самоврядування в Україні»Господарського кодексу УкраїниКодексу законів про працю України, від 02.08.1995 №597 «Про типову форму контракту з керівником підприємства, що є у державній власності» (зі змінами), від 19.05.1999 №859 «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об’єднань державних підприємств» (зі змінами), від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (зі змінами)., враховуючи  подання, висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань комісій районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства  і з питань соціально-економічного розвитку району, бюджету та фінансів, районна рада вирішила:

1.Затвердити Положення про порядок призначення на посади та звільнення з посад керівників комунальних підприємств та закладів (додаток 1).

2.Затвердити Положення про проведення конкурсу на зайняття посад керівників комунальних підприємств та закладів (додаток 2).

3. Затвердити типову форму контракту з керівником комунального підприємства та закладу(додаток 3).

4. Затвердити Типовий звіт керівника комунального підприємства, закладу комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Криворізького району Дніпропетровської області про виконання фінансово-економічних показників діяльності підприємства, закладу (про виконання річного фінансового плану) (додаток ).

5.Уповноважити голову районної ради на призначення керівників комунальних підприємств та закладів за результатами конкурсного відбору та звільнення керівників комунальних підприємств та закладів, шляхом видання відповідного розпорядження та укладання та розірвання з керівниками комунальних підприємств та закладів контрактів (розпорядження в подальшому потребує затвердження рішенням сесії).

6. Установити, що процедура конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників комунальних підприємств та закладів Криворізької районної ради Дніпропетровської області, передбачена даним рішенням, застосовується після закінчення терміну дії чинних контрактів.

7. Установити, що в разі визначення установчими документами комунального підприємства та закладу іншої процедури призначення керівника комунального підприємства та закладу, застосовуються положення щодо призначення на посади та звільнення з посад керівників комунальних підприємств  та закладів, передбачені цим рішенням до внесення відповідних змін до установчих документів комунального підприємства та закладу у передбачуваному законом порядку.

8. Відділу з питань організаційно-правового та кадрового забезпечення діяльності ради забезпечити укладання контрактів з керівниками комунальних підприємств та закладів у відповідності до вимог чинного законодавства, цього рішення та розпоряджень голови районної ради.

9. Рішення «Про внесення змін до рішення районної ради від 22.02.2013 року №342–XIX/VI «Про затвердження положення про порядок призначення на посади та звільнення з посад керівників підприємств, установ, організацій, закладів, що належать до спільної власності сіл, селищ Криворізького району в новій редакції» вважати таким що втратило чинність.

10.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника відділу з питань комунальної власності  та соціально-економічного розвитку районної рад (Міленін).

 

Голова  районної ради                                               Віктор МУДРИЙ

 

м. Кривий Ріг
від 05.05.2023 р.
№ 113 - 5/VІІІ 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень