Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Рішення №80 - 5/VIIІ «Про передачу до комунальної власності Софіївської селищної ради об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Криворізького району»

Кількість переглядів: 204
Скликання: VIII скликання
Сесія: V сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 27.06.2022
Номер документу: 80 - 5/VIIІ
Назва документу: Про передачу до комунальної власності Софіївської селищної ради об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Криворізького району
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.01 МБ)

РІШЕННЯ
Про передачу до комунальної власності Софіївської селищної  територіальної громади об’єктів спільної власності територіальних
громад сіл, селищ, міст Криворізького району Дніпропетровської області

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Постанови Верховної ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17.07.2020 №807-ІХ, враховуючи подання Софіївського  селищного голови №2499 від 09.12.2021р., враховуючи  висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, районна рада вирішила:
1. Передати із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Криворізького району Дніпропетровської області безоплатно до комунальної власності Софіївської селищної територіальної громади на баланс Виконавчого комітету Софіївської селищної ради майно:
- бюст Т.Г.Шевченка;
- щиток;
- електролічильник;
- кондиціонер LGS30 LHPnD1;
- кондиціонер LGS30 LHPnD1;
- кондиціонер;
2. Доручити  голові Криворізької районної ради та голові Софіївської селищної ради створити комісію прийому - передачі майна. Комісії  здійснити передачу зазначеного у п.1 майна та оформити відповідними документами згідно чинного законодавства. Підписані акти приймання-передачі подати на затвердження чергової сесії районної ради.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства (Міленін).


Голова  районної ради                                               Віктор МУДРИЙ

м. Кривий Ріг
27 червня 2022 р.
№ 80 - 5/VІІІ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень