Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Рішення №91-5/VIIІ «Про затвердження структури та чисельності виконавчого апарату Криворізької районної ради VІІІ скликання на 2023 рік»

Кількість переглядів: 78
Скликання: VIII скликання
Сесія: V сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 09.12.2022
Номер документу: 91-5/VIIІ
Назва документу: Про затвердження структури та чисельності виконавчого апарату Криворізької районної ради VІІІ скликання на 2023 рік
Прикріплені файли:
  1. Рішення з додатками (0.05 МБ)

РІШЕННЯ
Про затвердження структури та чисельності виконавчого апарату Криворізької районної ради VІІІ скликання на 2023 рік

 

Керуючись п. 4 ч.1 ст. 43, п. 3 ч. 6 ст. 55, ч. 3 ст. 58 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення ефективності виконання завдань, функцій, повноважень та обсягу робіт, покладених на виконавчий апарат районної ради, враховуючи подання голови районної ради, пропозиції голови постійної комісії районної ради з питань законності, регламенту та депутатської етики, діяльності рад  та розвитку місцевого самоврядування, зав’язків з об’єднаннями громадян і засобами масової інформації, а також висновки і рекомендації постійної комісії районної ради  з питань соціально-економічного розвитку району, бюджету та фінансів, районна рада вирішила:

 

1. Затвердити структуру та чисельність виконавчого апарату Криворізької районної ради VІІІ скликання на 2023 рік в кількості 17 осіб з 01 січня 2023 року (додається).

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності, регламенту та депутатської етики, діяльності рад  та розвитку місцевого самоврядування, зав’язків з об’єднаннями громадян і засобами масової інформації (Подоплєлова).

 

 

Голова районної ради                                  В.МУДРИЙ

 

м. Кривий Ріг
09.12.2022р.
№ 91 - 5/VIIІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень