Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Рішення №92-5/VIIІ «Про затвердження списку присяжних»

Кількість переглядів: 96
Скликання: VIII скликання
Сесія: V сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 09.12.2022
Номер документу: 92-5/VIIІ
Назва документу: Про затвердження списку присяжних
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.04 МБ)

РІШЕННЯ
Про затвердження списку присяжних

 

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 64 Закону України “Про судоустрій і статус суддів” від 02 червня 2016 року № 1402-VІІІІ, на підставі подання територіального управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області від 23 листопада 2022 року № 255922, за згодою громадян бути присяжними, які постійно проживають на території Криворізького району, на яку поширюється юрисдикція окружного суду, відповідають вимогам статті 65 визначеного Закону, з метою забезпечення згідно з Конституцією України безпосередньої участі народу у здійснені правосуддя, враховуючи висновки постійної комісії районної ради з питань законності, регламенту та депутатської етики, діяльності рад  та розвитку місцевого самоврядування, зав’язків з об’єднаннями громадян і засобами масової інформації  Криворізька районна рада вирішила:

 

1. Затвердити список присяжних Софіївського районного суду Дніпропетровської області, які є громадянами України, постійно проживають на території Криворізького району, на яку поширюється юрисдикція суду, відповідають вимогам статті 65 Закону України “Про судоустрій і статус суддів” від 02 червня 2016 року № 1401-VІІІ, та надали згоду бути присяжними, у кількості 9 (дев’яти) осіб (додається).

 

2. Список присяжних Софіївського районного суду Дніпропетровської області затвердити один раз на три роки і переглядати у разі необхідності за поданням територіального управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області.

 

3. Сформований та затверджений список присяжних Софіївського районного суду Дніпропетровської області надіслати на адресу Софіївського районного суду Дніпропетровської області та на адресу територіального управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності, регламенту та депутатської етики, діяльності рад  та розвитку місцевого самоврядування, зав’язків з об’єднаннями громадян і засобами масової інформації.

 

Голова районної ради                                                        Віктор МУДРИЙ

 

м. Кривий Ріг
09.12.2022р.
№ 92 - 5/VIIІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень