Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Рішення №103-5/VIIІ «Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування в Криворізькому районі на 2023-2025 роки»

Кількість переглядів: 103
Скликання: VIII скликання
Сесія: V сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 21.02.2023
Номер документу: 103-5/VIIІ
Назва документу: Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування в Криворізькому районі на 2023-2025 роки
Прикріплені файли:
  1. Програма (0.12 МБ)
  2. Рішення (0.04 МБ)

РІШЕННЯ
Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування в Криворізькому районі на 2023-2025 роки

 

          Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про державні цільові програми», Бюджетного кодексу України, Указу Президента України від 30 серпня 2001 року «Про державну підтримку розвитку місцевого самоврядування в Україні», Програми державної підтримки розвитку місцевого самоврядування в Україні, Постанови Кабінету Міністрів України від 31 січня 2007 року № 106 „Про затвердження Порядку розроблення та виконання державних цільових програм”, наказу Міністерства економіки України від 4 грудня 2006 року №367 „Про затвердження Методичних рекомендацій щодо порядку розроблення регіональних цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання”, ураховуючи те, що розвиток місцевого самоврядування є одним із пріоритетних напрямів державної політики України, з метою створення належних умов для підвищення ефективності місцевого самоврядування, враховуючи висновки постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку району, бюджету та фінансів  Криворізька районна рада вирішила:

  1. Затвердити Комплексну програму «Програма розвитку місцевого самоврядування в Криворізькому районі на 2023-2025 роки» (далі – Програма) згідно з додатком.
  2. Головним розпорядником коштів для виконання завдань і заходів Програми визначити виконавчий апарат Криворізької районної ради.
  3. Відповідальним виконавцем визначити Криворізьку районну раду.
  4. Затвердити такі показники:
  • термін виконання Програми – 3 роки;
  • орієнтовний загальний обсяг фінансування Програми становитиме 1400056 грн коштів районного бюджету та коштів, залучених співвиконавцями Програми в порядку, визначеному чинним законодавством.
  1. Установити такі терміни звітності про виконання Програми: один раз на рік.
  2. Запропонувати головному фінансовому управлінню райдержадміністрації у межах наявних фінансових ресурсів ураховувати визначені обсяги бюджетних коштів для виконання заходів та завдань Програми під час формування бюджету на 2023 та наступні роки.
  3. Рекомендувати міським, сільським та селищним радам району розглянути питання щодо розробки та прийняття власних програм розвитку місцевого самоврядування на 2023 – 2025 роки.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань соціально-економічного розвитку району, бюджету та фінансів (Бєліков).

 

 

 

Голова районної ради                            Віктор МУДРИЙ

 

м. Кривий Ріг
21 лютого  2023р.
№ 103 -  5/VIIІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень