Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Рішення №122-6/VIIІ «Про підтримку перейменування населених пунктів Криворізького району Дніпропетровської області»

Кількість переглядів: 91
Скликання: VIII скликання
Сесія: VI сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 27.04.2023
Номер документу: 122-6/VIIІ
Назва документу: Про підтримку перейменування населених пунктів Криворізького району Дніпропетровської області
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.02 МБ)

РІШЕННЯ
Про підтримку перейменування населених пунктів Криворізького району Дніпропетровської області

 

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», статтями 6,7,8 Закону України «Про географічні назви», розглянувши звернення Девладівської сільської ради від 04 квітня 2023 року вих.№647, рішення Девладівської сільської ради №1714-30/VIII від 17 лютого 2023 року «Про перейменування населених пунктів села Южне та села Спокойствіє Девладівської сільської територіальної громади Криворізького району Дніпропетровської області», беручи до уваги «Положення про порядок вирішення питань адміністративно-територіального устрою Української РСР» від 12.03.1981 №1654-Х, Витяг із звіту про узагальнення результатів громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів та вулиць Девладівської сільської територіальної громади від 14.02.2023 р., враховуючи висновок постійної комісії з питань землекористування, агропромислового комплексу та соціального розвитку села районна рада вирішила:

 

  1. Підтримати рішення Девладівської сільської ради №1714-30/VIII від 17 лютого 2023 року «Про перейменування населених пунктів села Южне та села Спокойствіє Девладівської сільської територіальної громади Криворізького району Дніпропетровської області», щодо перейменування села Южне на село Південне та села Спокойствіє на село Спокій Девладівської сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області .
  2. Звернутись до Дніпропетровської обласної ради з відповідним поданням щодо підтримки перейменування населених пунктів Девладівської сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, агропромислового комплексу та соціального розвитку села (Євтушенко).

 

 

Голова районної ради                            Віктор МУДРИЙ

 

м. Кривий Ріг
27 квітня  2023р.
№ 122 -  6/VIIІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень