Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Рішення №131-8/VIIІ «Про припинення районних виборчих комісій шляхом ліквідації»

Кількість переглядів: 36
Скликання: VIII скликання
Сесія: VIII сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 26.09.2023
Номер документу: 131-8/VIIІ
Назва документу: Про припинення районних виборчих комісій шляхом ліквідації
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.04 МБ)

РІШЕННЯ
Про припинення районних виборчих комісій шляхом ліквідації

 

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України від 17.11.2020 року № 1009-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій», відповідно до частини другої статті 288 Виборчого кодексу України, підпунктом 4 пункту 2 розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України від 16.04.2020 р. № 562 «Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення територій та адміністративних центрів територіальних громад», статтями 104, 105, 110-112 Цивільного кодексу України,  у порядку, визначеному Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», враховуючи протокольне рішення Комісії з реорганізації Апостолівської районної ради, Софіївської районної ради, Широківської районної ради та пропозицію постійної комісії районної ради з питань законності, регламенту та депутатської етики, діяльності рад та розвитку місцевого самоврядування, зв’язків з об’єднаннями громадян і засобами масової інформації, районна рада вирішила:               

 

1. Припинити шляхом ліквідації юридичні особи районних виборчих комісій:

    1.1. 1. АПОСТОЛІВСЬКА РАЙОННА ВИБОРЧА КОМІСІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ   (код ЄДРПОУ: 34027124);

    1.2. 2. ШИРОКІВСЬКА РАЙОННА ВИБОРЧА КОМІСІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (код ЄДРПОУ: 33874613);

    1.3. 3. СОФІЇВСЬКА РАЙОННА ВИБОРЧА КОМІСІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (код ЄДРПОУ: 34124555).

2. Утворити ліквідаційну комісію з припинення районних виборчих комісій шляхом ліквідації та затвердити її склад згідно з додатком.

3. Встановити місцезнаходження ліквідаційної комісії за адресою: 50002, вул.Кобилянського, 152,  м.Кривий Ріг, Дніпропетровська область.

4. Встановити термін пред’явлення кредиторських вимог – 2 (два) місяці з дня офіційного оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи шляхом ліквідації.

5. До ліквідаційної комісії з моменту призначення переходять повноваження щодо управління справами юридичних осіб. 

6. Ліквідаційній комісії здійснити відповідно до вимог чинного законодавства організаційно-правові заходи, пов’язані з ліквідацією  Апостолівської районної виборчої комісії Дніпропетровської області   (код ЄДРПОУ: 34027124); Широківської районної виборчої комісії Дніпропетровської області (код ЄДРПОУ: 33874613); Софіївської районної виборчої комісії Дніпропетровської області (код ЄДРПОУ: 34124555) та  провести дії, необхідні для припинення діяльності визначених юридичних осіб.

7. Доручити голові ліквідаційної комісії забезпечити повідомлення уповноваженим особам про прийняття рішення про ліквідацію вищевказаних юридичних осіб, здійснити комплекс заходів щодо підготовки до ліквідації таких юридичних осіб та подальшу державну реєстрацію припинення Апостолівської районної виборчої комісії Дніпропетровської області   (код ЄДРПОУ: 34027124); Широківської районної виборчої комісії Дніпропетровської області (код ЄДРПОУ: 33874613); Софіївської районної виборчої комісії Дніпропетровської області (код ЄДРПОУ: 34124555).

8. Після закінчення процедури припинення, але не раніше закінчення строку заявлення вимог кредиторами, подати необхідні документи для державної реєстрації припинення юридичних осіб в результаті їх ліквідації.

9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань законності, регламенту та депутатської етики, діяльності рад та розвитку місцевого самоврядування, зв’язків з об’єднаннями громадян і засобами масової інформації (Подоплєлова).

 

   Голова районної ради                            Віктор МУДРИЙ

 

 

м. Кривий Ріг
26 вересня 2023р.
№ 131  -  8/VIIІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень