Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Рішення №156-11/VIIІ «Про надання згоди на припинення права постійного користування земельними ділянками КП «СП «Широківське», у зв'язку добровільною відмовою»

Кількість переглядів: 39
Скликання: VIII скликання
Сесія: XI сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 22.12.2023
Номер документу: 156-11/VIIІ
Назва документу: Про надання згоди на припинення права постійного користування земельними ділянками КП «СП «Широківське», у зв'язку добровільною відмовою
Прикріплені файли:
  1. Рішення з додатками (0.06 МБ)

РІШЕННЯ

Про надання згоди на припинення права постійного користування земельними ділянками КП «СП «Широківське» у зв'язку добровільною відмовою

 

Керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 140, 142 Земельного кодексу України, розглянувши листа КП «СП «Широківське» вх. №02-25-226/0/1-23 від 11.12.2023, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, районна рада вирішила:

  1. Надати згоду Комунальному підприємству «Спільної власності територіальних громад Криворізького району Дніпропетровської області «Сільськогосподарське підприємство «Широківське» Криворізької районної ради Дніпропетровської області» щодо припинення права постійного користування земельними ділянками (перелік наведено в Додатку 1) у зв'язку з добровільною відмовою від права постійного користування.
  2. Доручити директору Комунального підприємства «Спільної власності територіальних громад Криворізького району Дніпропетровської області «Сільськогосподарське підприємство «Широківське» Криворізької районної ради Дніпропетровської області» Курочкі Олександру Анатолійовичу підписання заяв про припинення права постійного користування на земельні ділянки, зазначені в п.1 Рішення, у зв'язку з добровільною відмовою та здійснити інші дії, необхідні для виконання Рішення.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства (Міленін).

 

 

Голова районної ради                               Віктор МУДРИЙ

 

м. Кривий Ріг
22 грудня 2023 р.
№ 156 -11/VIII


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень