Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Рішення №164-12/VIIІ «Про надання попередньої згоди на передачу комунального майна спільної власності  територіальних громад сіл, селищ, міст Криворізького району в державну власність»

Кількість переглядів: 20
Скликання: VIII скликання
Сесія: XII сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 14.03.2024
Номер документу: 164-12/VIIІ
Назва документу: Про надання попередньої згоди на передачу комунального майна спільної власності  територіальних громад сіл, селищ, міст Криворізького району в державну власність
Прикріплені файли:
  1. Проєкт рішення (0.02 МБ)
  2. Рішення (0.02 МБ)

РІШЕННЯ
Про надання попередньої згоди на передачу комунального майна спільної власності  територіальних громад сіл, селищ, міст Криворізького району в державну власність

 

Керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу права державної та комунальної власності»,  «Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану» (зі змінами), Постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 р. №1482 «Порядок подання та розгляду пропозиції щодо передачі об’єктів з комунальної у державну власність та утворення і роботи комісії з питань передачі об’єктів у державну власність» (зі змінами), розглянувши лист ТВО командира військової частини А7224 від 25.10.2023 року «Про безоплатну передачу нерухомого майна та земельної ділянки, яке перебуває в оренді військової частини», враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, районна рада вирішила:

  1. Надати попередню згоду на безоплатну передачу, з дотриманням вимог чинного законодавства, будівель та споруд комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Криворізького району за адресою м.Кривий Ріг, майдан Вознесенський, 7в в державну власність з метою задоволення потреб військової частини А7224.
  2. Контроль за даним рішенням покласти на постійну профільну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства (Міленін).

 

 

Голова районної ради                               Віктор МУДРИЙ

 

м. Кривий Ріг
14 березня 2024 р.
№ 164 -12/VIII


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень