Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Не залишити наркодилерам жодного шансу!

Дата: 17.04.2021 19:13
Кількість переглядів: 333

16 квітня відбулося засідання робочої групи при Дніпропетровській обласній раді з боротьби з наркоманією серед дітей. До дискусії приєднався голова Криворізької районної ради Віктор Мудрий.

Обговорили як убезпечити школярів від реклами наркотиків в соцмережах. Керівник Павлоградської районної ради поділився із присутніми позитивним досвідом, як місцеві активісти об'єдналися з муніципальною вартою. Разом зафарбовують на фасадах будинків рекламу каналів, що продають заборонені речовини.

Так само, на зустрічі відпрацьовували алгоритм дій кожної структури при виявленні в школі дитини в стані наркотичного сп'яніння.

Поки що чіткого алгоритму не існує. Школи не зацікавлені «псувати статистику» і не поспішають повідомляти про такі факти на лінію 102 й лише за необхідностю дзвонять до швидкої допомоги. Щоб алгоритм був цілісним, в кожному навчальному закладі повинна бути відповідальний за цей напрямок людина. Вона буде спостерігати за школярами, фіксувати випадки наркоманії або торгівлі наркотиками, комунікувати з правоохоронними органами.

«Не все просто й гладко, в процесі обговорень наткнулися на чергові колізії в законодавстві. Але мета в робочої групи одна – не залишити наркодилерам жодного шансу.» - наголосили учасники заходу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень