Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Головне, щоб кожен ветеран району не був поза увагою

Дата: 20.04.2021 08:50
Кількість переглядів: 330

Голова Криворізької районної ради Віктор Мудрий зустрівся з представниками ветеранських громадських організацій.

Перш за все, від імені всього депутатського корпусу ради, дозвольте засвідчити свою повагу: і тим ветеранам, чиї інтереси Ви сьогодні представляєте, і Вашій неоціненій праці, - розпочав нараду очільник району.

До обговорення проблем та напрацювань долучилися депутат районної ради та голова Благодійного фонду «Добра Справа» Дмитро Манелюк, депутат Криворізької міської ради, голова профільної комісії з питань ветеранів, сімей загиблих, безвісти зниклих Самойленко Вікторія. А також помічник народного депутата Дмитра Шпенова Сергій Вірьовка.

Основною темою обговорення стало, щоб ініціативи ветеранських організацій були підтримані, як зі сторони місцевого бюджету, так і позабюджетними коштами (допомогою меценатів).

Головне, - наголосив Віктор Мудрий, - щоб кожен ветеран району не був поза увагою. Ті, кого Ви представляєте, виконали свій обов'язок. Довгі роки ветеранів принижували. У багатьох питаннях Вас не почули, тому треба спілкуватися. Треба говорити в обличчя. Важливо почути й вирішувати проблеми. Потрібен результат.

І крок до результату було зроблено. Дійшли до згоди про реєстрацію районної ветеранської організації (за новим адміністративно-територіальним устроєм), яка буде фінансуватися силами місцевого бюджету.

Під час зустрічі порушувалися також питання пільг, доступу ветеранів до лікування та реабілітації, справедливого забезпечення родин героїв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень