Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Медицина у районі стала більш доступною, більш комфортною

Дата: 27.05.2021 10:08
Кількість переглядів: 1670

У Глеюватці відкрили сучасну амбулаторію.

Напередодні введення зведеного закладу в експлуатацію, його проінспектували керівники Криворізького району та області, а також народні депутати України - Юрій Корявченков та Володимир Захарченко.

Послугами нової амбулаторії зможуть користуватися мешканці сіл Глеюватка, Новоіванівка, Красна Балка та Веселий Кут – загалом понад 3,3 тис. людей.

Раніше у селі був лише фельдшерський пункт, де медичну допомогу людям надавала медична сестра. Тепер же з’явиться лікар, звернутись до якого зможуть жителі усіх вікових груп. Працюватиме покищо один лікар загальної практики, в майбутньому планується залучати до проведення прийомів вузькопрофільних фахівців.

Новозведене приміщення, в тому числі передбачає і відокремлену житлову частину для медичного працівника з її родиною. Доречи, чоловік Карини Ігорівни (лікар амбулаторії, на фото) теж працюватиме при медичному закладі - водієм но новому спеціалізованому авто.

«Говорячи про медичні заклади, усі присутні тут щиро бажають, щоб їх відвідували якоможна менше. Але то є реалії нашого життя – ще не народилися люди, які б ніколи не хворіли. То ж відсьогодні медицина в одній з ОТГ району стала більш доступною, більш комфортною. А ми працюватимемо, щоб відкриття таких закладів у районі стало системним. Але повторюся, що бажаю людям козацького здоров’я - хай краще такі заклади пустуватимуть…», - зазначив голова Криворізької районної ради Віктор Мудрий.

На будівництво амбулаторії в с. Глеюватка з місцевого бюджету було виділено понад 10, 5 млн. грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень