Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

... ці діти під нашою опікою щодня протягом року

Дата: 01.06.2021 21:13
Кількість переглядів: 1803

"Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо." - зазначив Віктор Мудрий, голова Криворізької районної ради, вітаючи вихованців Апостолівського реабілітаційного центру "Надія" із Днем захисту дітей.

"Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля." - приєдналася до привітань депутат районної ради Олександра Мазур.

"Бажаємо нашим маленьким землякам міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння й любові з боку батьків та сяючих посмішок!" - додав депутат районної ради, голова Благодійного фонду Д. Шпенова "Добра справа" Дмитро Манелюк.

Депутати прийшли до дітлахів закладу із солодощами. Навзаєм вихованці закладу Дмитро та Анастасія провели гостям екскурсію по закладу й продемонстрували свої досягнення у спорті.

Депутати районної ради мали змогу поспілкуватися із в.о. директора закладу про існуючу проблематику "притулку". В результаті зустрічі дітлахам пообіцяли, що у найближчий час будуть клопотати перед радою про виділення закладу з бюджету додаткових 100 000 гривень на реалізацію їх мрій.

"Відвідувати цей заклад 1 червня - це моя особиста традиція" - зазначив Віктор Мудрий. "Але ми піклуємося про цих дітей не лише раз на рік... ці діти під нашою опікою щодня протягом року" - додав очільник Криворізького району.

Представники районної ради дякували вихователям за їх турботу, а діти навіть не бажали відпускати своїх гостей. Гості ж обіцяли навідувати дітлахів як можна частіше.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень