Криворізька районна рада

Дніпропетровська область

Повідомлення про припинення фракції «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ»

Дата: 22.03.2022 20:28
Кількість переглядів: 352

Указом Президента України від 19 березня 2022 року № 153/2022 введено в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 березня 2022 року «Щодо призупинення діяльності окремих політичних партій», яким призупинено на період дії воєнного стану будь-яку діяльність в Україні окремих політичних партій, зокрема, політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ".

Відповідно до ч.1 ст.27 ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад» депутатські фракції місцевих рад формуються на партійній основі депутатами місцевих рад.

З огляду на наведене вище, повідомляємо Вас, про припинення діяльності депутатської фракції «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» Криворізької районної  ради Дніпропетровської області VIII  скликання на підставі Указу Президента України від 19 березня 2022 року № 153/2022 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 березня 2022 року "Щодо призупинення діяльності окремих політичних партій».

На зборах депутатів Криворізької районної ради Дніпропетровської області VIII скликання, які відбулися 21 березня 2022 року, керуючись положеннями ст. ст. 25, 26 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», було вирішено утворити депутатську групу «ЗА УКРАЇНУ!  ЗА КРИВОРІЗЬКИЙ РАЙОН!» Криворізької районної ради Дніпропетровської області VIII скликання.


Документи:

Подання
Повідомлення

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень